Trófeaalátétek széles választéka...

Termék kereső

Trófeaalátétek...
Bejelentkezés
Vásárlási feltételek

Az eladó

Királymezei Kft.

H-5000 Szolnok, Cserfa u. 1.

Adószám: 24835882-2-16

Cégjegyzékszám: 16-09-015605

Bankszámlaszám: Raiffeisen Bank Zrt 12050002-01626333-00100003

 

A vevő

Az internetes áruház termékeit megrendelő vásárló, akik elfogadják jelen üzletszabályzatot.

 

Megrendelés

Az internetes áruházban lévő termékeket online, e-mailben, telefonon lehet megrendelni. Az áruházban látható termékek ára az adott árucikk bruttó vételára, amely az általános forgalmi adót tartalmazza. A megrendelés az eladó részéről, telefonos, vagy e-mailben történő visszaigazolását követően lép érvénybe! Az esetleges adatrögzítési hibákért, vagy a részünkre a megrendelés során hibásan megadott adatokért felelősséget nem vállalunk.

 

Megrendelt termékek átvétele

Személyes átvétel Szolnokon. (előre egyeztetett módon)

Házhozszállítás futárszolgálattal a mindenkori díjszabás szerint, előre utalással, vagy utánvétes csomagként.

 

Fizetés

A megrendelt termékek árát a vevő a termék személyes átvételekor az eladónak fizeti kie, vagy házhoz szállítás esetén előre utalással, vagy utánvéttel a futárszolgálatnak fizeti.

 

A vásárlástól való elállás joga

A megrendelt termékek kézhez vételétől számított nyolc napon belül vásárlóinknak joguk van indoklás nélkül elállni vásárlási szándékuktól. Ebben az esetben az eladó köteles a termékért kifizetett vételárat visszatéríteni a vásárlónak legkésőbb az elállást, illetve a termék visszaszolgáltatását követő harminc napon belül. A visszatérítés a szállítási költségre nem vonatkozik, valamint a termék visszajuttatásának költségeit is a vevő viseli. Az eladó kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat a vevő részére megtéríteni. A termék sérüléséből adódó költségek a vevőt terhelik. Fenntartjuk a jogot ,hogy előre nem látható vagy rajtunk kívül álló okok esetén, elálljunk a vásárlási igény kiszolgálásától. Melyről minden esetben irásban tájékoztatjuk a KEDVES VÁSÁRLÓT. Figyelem! A Speciális, egyedileg rendelt terméket nem áll módunkban visszavásárolni.

 

Garancia, szavatosság

Az eladó által eladott termékre a hatályos jogszabályoknak megfelelő szavatossági időt vállal. Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk.-ban és a 49/2003. (VII. 30.) GKM rendeletben foglaltak az irányadóak. Amennyiben az átvett árucikk hibás, vagy a szállítás során megsérült, azt díjmentesen kicseréljük. A szállítási sérülést csak abban az esetben tudjuk elfogadni, ha a csomag átvételekor a sérülésről jegyzőkönyv készült. Amennyiben a csomagolás sérült és erről nem készült jegyzőkönyv, úgy az ebből eredő kár a vevőt terheli. Az árucikk cseréje csak az eredeti csomagolás és a mellékelt okmányok megléte esetén lehetséges. Az eladó a megvásárolt termékeket csak abban az esetben cseréli ki, ha azok bizonyítottan hibásak.

 

 

Vásárlás
vásárlás

Kosár jelenleg üres!

Újdonságok
©2007-2020 Trófeaalátét | Impresszum | Jogi nyilatkozat